Autolakken PPG DELTRON - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

Autolakken PPG DELTRONPPG Industries is een grote multinational en een vooraanstaande fabrikant van coatings, chemicaliën en glas. Als marktleider in coatings loopt PPG voorop in technologieën en toepassingen die ontwikkeld worden voor de sectoren OEM Automotive, Architectural, Refinish, Packaging, Industrial, Protective & Marine en Aerospace.

Producten van PPG maken al generaties lang deel uit van ons leven. Thuis, op het werk, in onze vrije tijd en zelfs in de lucht. Of het gaat om computers, mobiele telefoons, sportfietsen, autobanden, zonnebrillen, golfballetjes of om persoonlijke hygiëne; overal kom je de producten van PPG Industries tegen.

Duurzaamheid – een kwestie van gewoon doen 

Duurzaamheid – vaak te pas en te onpas gebruikt – is voor PPG al jaren een kernbegrip. Wij vinden dat fabrikanten als PPG de taak hebben om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij willen, waar we ook actief zijn, meer doen dan alleen maar produceren en verkopen. PPG staat voor grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en een transparant ethisch gedrag. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het beschermen van onze leefomgeving.

 

Kleur – meer dan de finishing touch 

Onze aanwezigheid in zoveel wijd uiteenlopende sectoren en geografische markten geeft ons een unieke voorsprong om kleurentrends te observeren en nieuwe kleuren te ontwikkelen voor onze relaties en klanten.   Van decoratie en automotive kleuren en kleuren voor commerciële en consumptie goederen tot industriële vormgeving.Wij bieden een zeer uitgebreid scala aan kleuren en hebben altijd het juiste laksysteem voor elk object. Voor de Refinish afdeling is het leveren van coatings en nieuwste kleuren aan de automobielfabrikanten van cruciaal belang. Relaties met automobielfabrikanten wereldwijd stellen ons daarom in staat de nieuwste technieken en kleurstandaarden in een vroeg stadium voor de Refinish markt te ontwikkelen.

Voor verdere gegevens, vragen, technische bladen etc. verwijzen wij u naar de website van
WWW.PPG-INFO.NL