Lucite Huislakken - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

Lucite HuislakkenLangdurige bescherming en efficiënte verwerking met de modernste materiaaltechnologie. Achter de naam LUCITE® staat niet alleen  de bekende LUCITE® Housepaint, maar een compleet programma van muurverven en verven op basis van de laatste hoogwaardige hybride bindmiddelen voor een compleet assortiment van producten die zowel uw huis van binnen als buiten beschermt.

Het muurvervenprogramma voor het hoogste wooncomfort. De LUCITE®  Inside-Wandverven kunnen zonder problemen ook in sensibele ruimten gebruikt worden. Alle kwaliteiten zijn emissie-arm, vrij van oplosmiddelen en zeer waterdampdoorlaatbaar. Goed voor een evenwichtig kamerklimaat.

 

Daarnaast heeft Lucite ook een compleet laksysteem voor gezonder wonen. Volledig nieuwe hybride bindmiddeltechnologie Het hybride-systeem combineert de positieve eigenschappen van oplosmiddelhoudende systemen met die van watergedragen lakken. Als resultaat zijn de nieuwe kwaliteiten op hetzelfde niveau als de oplosmiddelhoudende producten.

Lucite is een onderddeel van de DOrken groep een toonaangevende producent van verven en lakken in Duitsland. De onderneming produceert hoogwaardige verven, lakken, houtlazuren en heeft een innovatieve kleurenmengtechnologie en ze verhandelt deze op europees niveau via de vakgroothandels naar de schilders.

Een greep van producten uit het grote assortiment zijn   

   Lucite Inside Plus

   Lucite Housepaint /Hausfarbe

   Lucite Lactec Contactprimer

   Lucite Lactec GlossColor

   Lucite Lactec SatinColor