Sigma Huislakken - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

Sigma HuislakkenPieter Schoen, Lodewijk Varossieau en Dirk Vettewinkel. Hun namen zeggen u waarschijnlijk weinig, maar zij schreven in de 18e eeuw de geschiedenis van Sigma Coatings. Dankzij hun visie op de handel in verfstoffen ontstonden de bedrijven waaruit Sigma Coatings is voortgekomen. Stuk voor stuk waren het vaklieden. Mensen uit de praktijk die wisten wat er onder de schilders leefde. En deze kennis vormt nog steeds de basis voor de productiviteit en het ondernemersschap van Sigma Coatings. Want er mag dan in al die jaren veel veranderd zijn, het blijft uiteindelijk de vakman die ervoor kiest om dagelijks met onze producten te werken.

Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen we al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor ons huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.

Het hoofdkantoor van Sigma is gevestigd in Uithoorn. De verven worden sinds het begin van de jaren '90 geproduceerd in onze verffabriek in Amsterdam, één van de modernste van Europa. De producten en diensten van Sigma behoren tot het beste wat de markt heeft te bieden.

Sigma in de praktijk
Waar het natuurlijk écht om gaat, is dat die topkwaliteit in de praktijk ook uit de verf komt. Alles wat wij doen, staat daarom in dienst van de doelstellingen en het rendement van onze relaties. Zo betrekken we onze medewerkers veelal uit de bouwwereld. De technisch adviseurs van Sigma staan dagelijks in contact met schildersbedrijven en opdrachtgevers. We kennen dus de eisen van de praktijk en stemmen onze producten en diensten daar zorgvuldig op af. Wát uw rol in de bouwkolom ook is, van ons mag u een prima ondersteuning verwachten. Echt prima. Of beter gezegd: echt Sigma.

 

Een greep uit het assoriment Sigma producten zijn :

 

WWW.SIGMA.NL