PLP Coatings industrielakken - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

PLP Coatings industrielakkenGeleidelijk en gezond gegroeid

Sinds de oprichting in 1969 heeft PLPCOATINGS geleidelijk haar kennis in oppervlaktebehandeling
uitgebreid. Die expertise uit zich in een continue
verbreding van het productgamma.
Ons familiebedrijf is een voorbeeld van een geleidelijk
groeiende onderneming die veel waarde hecht aan haar stabiliteit.
De expansie heeft intussen een internationaal niveau
bereikt: PLPCOATINGS is nu een belangrijke marktspeler in het segment van de professionele oppervlaktebehandeling.

Sinds de oprichting in 1969 heeft PLPCOATINGS geleidelijk haar kennis in oppervlaktebehandeling uitgebreid. Die expertise uit zich in een continue verbreding van het productgamma. Ons familiebedrijf is een voorbeeld van een geleidelijk groeiende onderneming die veel waarde hecht aan haar stabiliteit. De expansie heeft intussen een internationaal niveau bereikt: PLPCOATINGS is nu een belangrijke marktspeler in het segment van de professionele oppervlaktebehandeling.

Topkwaliteit

De productie verloopt van A tot Z volgens ons eigen kwaliteitshandboek. Dat is opgesteld op basis van diverse certificatiesystemen die we hebben aangepast aan de eisen van onze sector. Op die manier bewaken we de vooropgestelde
kwaliteitsnorm in elke productiestap.

De productie verloopt van A tot Z volgens ons eigen kwaliteitshandboek. Dat is opgesteld op basis van diverse certificatiesystemen die we hebben aangepast aan de eisen van onze sector. Op die manier bewaken we de vooropgestelde kwaliteitsnorm in elke productiestap.

Duurzaamheid

Onze verven beantwoorden aan de geldende milieueisen. Ons R&D-lab zoekt bovendien naar mogelijkheden om, met behoud van kwaliteit, watergedragen verven te ontwikkelen als milieuvriendelijke alternatief voor solventgedragen verven. Wanneer een watergedragen verf technisch niet wenselijk zijn, onderzoekt het lab de mogelijkheid om een high-solidverf, die minder oplosmiddelen bevat, te ontwikkelen. Wij helpen u eveneens om de milieu-impact bij het gebruik van onze producten te beperken (cfr. de regelgeving Vluchtige Organische Stoffen; VOS).

Een pro-actieve service

Onze mensen zijn erop gericht om met u mee te denken. Zij zullen u spontaan oplossingen aanreiken om problemen te voorkomen of op te lossen. Wij zijn pas tevreden als u het bent: zo hoort dat in een goede relatie.

Klantgericht advies

De betrokkenheid van PLPCOATINGS gaat verder dan het leveren van uw producten. Wij adviseren u over het efficiënte gebruik, om het optimale evenwicht te bereiken tussen resultaat en verbruik. Het is een voorbeeld van expertise die we graag met u delen.

Maatwerk

Volstaat een standaardproduct niet? Dan gaat u met ons rond de tafel zitten. Leg ons uw lastenboek voor en wij vinden een variant die aan uw eisen voldoet. Of wij máken die variant. Of zelfs een nieuw product. (Een aantal van onze standaardproducten is overigens op die manier ontstaan.) Kortom, aan PLPCOATINGS hebt u een partner in zaken van oppervlaktebehandeling. Een partner met onderzoeksinfrastructuur, productiecapaciteit en, als basis van dit alles: expertise in verf.

Een greep uit ons assortiment is de vloercoating:
Paulythane floor, een 2 componenten coating op basis van oplosmiddelen
Paulycote WB Aurora, een 2 componenten watergedragen vloerepoxy