Selemix Industrielakken - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

Selemix Industrielakken         SELEMIX® SYSTEM - Het multifunctionele industriel laksysteem

Van windmolens tot tabakspijpen, van kantoormeubilair tot bakkerijmachines, van garagedeuren tot landbouwmachines... Wat u ook nodig hebt, SeleMix System biedt de ideale oplossing voor een perfecte lakafwerking.
Selemix System is een hoogwaardig multimix systeem. Het voldoet aan alle eisen die de professionele gebruiker stelt aan kleur en oppervlaktebescherming.
Voor elk toepassingsgebied en elke ondergrond is een specifiek, eenvoudig en betrouwbaar laksysteem beschikbaar. SeleMix System is meer dan alleen een coating. Het is een totaaloplossing voor uw spuiterij.

 

SELEMIX SYSTEM - Hoogwaardige technologie met ongekende mogelijkheden

SeleMix System is het meest complete pasta-binder mengsysteem in de markt. Het is een zeer flexibel systeem met een goed kleurbereik in verschillende glansgraden en met een uitstekende UV- en corrosiebestendigheid. Het systeem bestaat uit een reeks hoogwaardige, sterk geconcentreerde mengkleuren en meer dan 50 bindmiddelen.

SeleMix System is niet slechts een coating. Het is een belangrijk onderdeel van uw totale spuitproces. Het flexibele laksysteem biedt altijd voor elk spuitwerk de meest geschikte oplossing en is belangrijk voor de levensduur van het object.

SeleMix System is dé oplossing voor het efficiënt beschermen van ieder object. Industiële objecten staan vaak bloot aan extreme belasting en omstandigheden. SeleMix System biedt gegarandeerd de beste bescherming. En ú bepaalt in welke mate door de sterk geconcentreerde kleurpasta's te combineren met verschillende binders.

SeleMix System biedt ongekende mogelijkheden. Het is geschikt voor alle applicatiemethoden en spuitomstandigheden. Conventioneel, HVLP, Airmix, Airless al dan niet in combinatie met elektrostaal: de applicatie is snel en het resultaat is verbluffend.

SeleMix System biedt u een breed aanbod aan internationale standaard kleuren zoals: RAL, Pantone, British Standards en NCS. Het standaard kleurenaanbod wordt aangevuld door een groot aantal industriekleuren die refereren aan kleuren voor landbouwmachines, oliemaatschappijen en openbare diensten.