Spuitbus Autolak - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

Spuitbus AutolakVoor lakschade op uw auto bieden wij PPG autolak in spuitbussen.

PPG heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van autolak. Door intensieve samenwerking met autofabrikanten is ppg in staat om uitstekende kwaliteit met de nieuwste technieken te leveren. Door deze samenwerking zitten zelfs de meest recente kleuren in de database waaruit wij kleuren kunnen mengen.

De spuitbus is in elke gewenste kleur zowel metallic als uni kleur van alle automerken en motormerken leverbaar.

Met de hoge dekkingsgraad en snelle droogtijd krijgt u gemakkelijk een perfect eindresultaat en jarenlange bescherming. De bijgeleverde spuitmond zorgt voor een grote verneveling die te vergelijken is met een spuitpistool. Hij is ook geschikt om grotere oppervlakten te spuiten.

Er wordt onderscheidt gemaakt in 1K autloak en 2K. Voor de volledige bescherming van de auto en de lak is er over de 1K autolakken ook nog een blanke lak nodig. Alle metallics zijn sowieso 1K en voor uni kleuren kan u vaak kiezen voor 2K

2K of 2 componenten lak is duurzamer en sterker dan 1K. Nieuwenhuis verf kan blanke lak en een ruim assortiment in uni kleuren aanbieden. De aangepaste spuitbussen hebben een verharder in de spuitbus die u zelf moet activeren. Na activatie is de spuitbus beperkt bruikbaar door het hardingsproces wat in gang is gezet. Bij 2K autolak is een blanke lak niet nodig.

Omdat de spuitbussen speciaal voor u worden gemengd en afgevuld is retourneren niet mogelijk