Intervos Glasweefsel Wandbekleding - Nieuwenhuis Verf Delft verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

Nieuwenhuis Verf Delft

 
 
 

Intervos Glasweefsel WandbekledingIntervos is de leverancier voor kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies. Intervos richt zich op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. De “just in time” levering is een belangrijke kracht van Intervos. Korte communicatielijnen, een hecht en vakbekwaam team maken Intervos tot een betrouwbare professionele “behang” partner.

Prof-Line (15) Projectbehang

Deze bekende collectie voor “bouwend” Nederland omvat een grote verscheidenheid aan dessins in behang, vinyl en scan voor de professionele verwerker.
De dessins zijn laag geprijsd en worden op extra lange rollen geleverd, waardoor een zeer gunstige prijs per m² wordt verkregen. Alle in deze collectie opgenomen dessins zijn van professionele kwaliteit en laten zich eenvoudig machinaal verwerken.

 

 

MURALL EXCELLENT VINYL WALLCOVERING

Murall contract design is een extra zware kwaliteit vinylbehang geschikt voor wanden waaraan esthetisch en kwalitatief hoge eisen worden gesteld.
Murall contract design wordt geleverd in een groot aantal kleuren en exclusieve dessins en is uitermate geschikt voor hotels, kantoren, woningen enz.


Wall-StructBekijk collectieure (55) “All-Round”

De nieuwste decoratieve wandbekleding in glasweefsel en vlies (non-woven) geeft een geheel nieuwe dimensie aan stijlvol en elegant wonen.

Nieuw in deze collectie: Contur 3D

Contur 3D is een wandbekleding met verschillende dessinstructuren. Door de sterkere verfopname van de structuren ontstaat een twéé-kleureneffect. Contur 3D kan worden afgewerkt met een latex- of acrylverf in mat, zijdeglans of metallic.

 

 

Plak-Plak M10

Professionele Glasweefsellijm

  •  De professionele “topper”

  •  Verpakking: 5 en 10 kg

 


Kom gerust langs bij ons om alle opties rustig te bekijken. Of contacteer ons voor alle mogelijkheden.